Verberg inhoud winkelmand

Mijn bestelling

  Totaal 0 product(en) Incl btw
  0,00

  123VERS.NL & Vers Select 

  HISTORIE VAN DRIE GENERATIES VERS IN ONS BLOED!

  Ruim 60 jaar geleden startte mijn opa Kees Mourits het bedrijf Mourits & Zn in Oud-Beijerland. Samen met zijn 7 zoons en 1 dochter breidde hij zijn plaatselijke melkhandel in de jaren 1950-1960 uit met frisdranken en werd een groothandel.
  Later werd dit bedrijf verkocht. Mijn Vader Koen Mourits ging werken bij zijn zwager Jan Polak. Later werd dit Polak AGF. Hij was uiteindelijk mede eigenaar.

  Van jongs af aan liep ik al rond bij Polak AGF Poortugaal. Nadat ik mijn opleiding afgerond had, ben ik op mijn 21e gestart als eigen ondernemer met een groentewinkel in Oud-Beijerland. Ruim 15 jaar geleden ben ik gestopt met de winkel en zijn we verder gegaan als groothandel Groenten en fruit voor de horeca. 

  Het is altijd een diepe wens geweest om terug te gaan naar mijn roots in de detailhandel, maar dan wel in een moderne versie. 123VERS.NL is eigenlijk een samenvoeging van het oude van opa (de melkboer aan huis) vermengt met mijn eigen groothandel groenten en fruit. Kortom, de alleermooiste producten voor de consument, aan huis bezorgd.

  Onze visie en ervaring: 
  We zien bij onze horeca klanten dat er steeds meer met groenten en fruit gekookt wordt. Dat is goed want we moeten zuinig zijn op onze aarde. Ons ECO-systeem moet weer meer in balans komen, en dat kan al met hele simpele dingen als het minder eten van vlees en vis.

  We hebben allemaal terecht steeds meer principiële bezwaren tegen vlees en vis. Denk aan het welzijn van dieren, denk aan vervuiling die er uit voortvloeit. De zee is steeds leger, kortom het gaat niet goed en we beseffen allemaal dat het beter moet!

  Doe mee met meatless Monday, koop wat minder vlees of vis en kook meer met groente. Koop altijd een beter leven keurmerk. Kortom, denk er over na en besef wat jij er wel aan kan doen! Het zit al in kleine dingen.

  Kook met het seizoen mee, een groter plezier kan je het milieu niet doen. Want dan is het niet of minder geforceerd, daardoor minder vervuilend. De producten zijn dan veel lekkerder. En het is ook nog goedkoper.
  Waarom in de winter groene asperges eten als er ook heerlijke schorseneren zijn (ook bekend als winter asperge).

  Maar wat is nu het seizoen en wat is er dan? Wij helpen je daar graag bij, zo koop en kook jij onbewust met het seizoen mee. En dat is gewoon beter.

  Team 123VERS.NL / Vers Select.