Verberg inhoud winkelmand

Mijn bestelling

  Totaal 0 product(en) Incl btw
  0,00

  Hollandse Lambada Aardbeien

  De Lambada aardbei is een vroeg primeur ras dat speciaal geteeld wordt om zijn zoete smaak.
  "Beekers Lambada's zijn al jaar en dag een begrip bij de betere speciaalzaken en horeca gelegenheden". Elke dag VERS van de teler uit Made  "Een vol aardbeienaroma, zoete smaak, mooie rode kleur en zachte 'bite' zorgen ervoor dat de consumenten dol zijn op de Lambada aardbei. Behalve de onderscheidende smaak zijn de Lambada aardbeien kwetsbaarder dan vele andere aardbeien. Daarom worden bij Beekers Berries speciale maatregelen genomen, zoals plukken met een steeltje om de aardbeien tijdens het oogsten niet te beschadigen. Dit is arbeidsintensief maar de enige goede manier om deze aardbei perfect bij de consument op het bord te krijgen."   Beekers Lambada's zijn te verkrijgen t/m half juni in de verpakkingen 8x200 gram en 8x500 gram. De oogst begint met een zeer beperkt volume maar de beschikbaarheid zal richting eind februari snel toenemen.